A natural progression

Job Site by: Contractor - R. Schnelle Builders , Designer - Prisbet Yanes

Hyde Park bathroom remodel puts a homeowner's wants front and center


A window built into the side of this shower design allows plenty of natural sunlight to stream in, eliminating the need for multiple harsh overhead lights.

A large six-foot-tall mirror was placed near the entrance to this bathtub. The designer who worked on the space placed it there instead of another cabinet or shelving to “uncrowd the space."

Bathroom mirrors and material selections help flood this bathroom with light, all without sacrificing the design's natural elegance.



Sugar, a West Highland Terrier, looks right at home in this newly remodeled bathroom design.

The designer recommended her clients avoid bathtubs with jets saying, “You don’t want to worry about cleaning those jets or hearing them.”

See featured stories from A natural progression

What do you think of A natural progression?

Please select the city nearest to you:

Housetrends Magazine
×

Please enter your email address to continue!

×