Kitchen remodel celebrates island living

Written by: Karen Bradner

The layout of a Western Hills kitchen just wasn’t working for its owners for several reasons. First, the traffic flow was awkward at best. A wall and angled peninsula separated it from the family room requiring several steps around the peninsula to get to the kitchen. The refrigerator was placed in a position that, when its doors opened, cut off access to the room. And instead of a work triangle, the appliances were positioned in more of a work “L.”



Resources: Contractor Neal’s Design-Remodel; Kitchen designer Cyndi Kohler; Project consultant Frank Kuhlmeier; Granite Typhoon Bordeaux; Tile Desert Cream field tile, Sonoma Tile inset, Louisville Tile


We'd love to hear what you think! Leave your comments and questions in the comments section and we'll be happy to respond.

Make your comment heard, or ask us a question here!

Please select the city nearest to you:

Housetrends Magazine
×

Please enter your email address to continue!

×